Kereskedésünkről

Az ST-Mobile Kft. 1994-ben gépjármű-értékesítés céljából alakult. Két jó barát úgy döntött, hogy autókkal fog kereskedni, mégpedig nagyon kényelmes, francia autókkal. Akkor Cegléden csak néhány Renault gépkocsi közlekedett, rengeteg munkával megismertettük a termékünket és magunkat.

Rólunk

1994-ben RENAULT HUNGÁRIA által - a térség Renault gépjárművek forgalmazására, karbantartására - meghirdetett pályázatát cégünk nyerte meg.

A tevékenység a két tulajdonossal, három alkalmazottal, Cegléd belvárosában egy családi ház 60nm-es szalonná átalakított műhelyében indult. 

1997 szeptemberében a RENAULT HUNGÁRIA közvetlen partnerei lettünk („A” kategóriás kereskedők).

1998-ban egy új kibővített telephelyen - 432nm-es helyiségben -, 12 fővel folytattuk a tevékenységünket.

2003-ra a megnövekedtet forgalom és az ügyfeleink jobb kiszolgálása érdekében, a már meglévő szalont 250nm-el kibővítettük, és vásároltunk egy 600nm-es szalon, szerviz és iroda épületegyüttest, ahová áthelyeztük a használtautó értékesítésünket.

Az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálása érdekében további alkalmazottakra volt szükség.

A következő évben megkezdtük ezen a területen a karosszéria és fényező műhelyünk építését és az év 2. felében működtetését is amely újabb 5 fő alkalmazását tette lehetővé és szükségessé.

A 2004-es év egyik legkiemelkedőbb eseménye volt, hogy októberben cégünk egy új autó márka, a DACIA forgalmazását is megkezdte a Méhész utcai komplexumban. Ezzel az új autó piacon egy újabb ügyfélkör szegmenst is meg tudtunk szólítani, hiszen lényegesen alacsonyabb árban pozícionált terméket tudtunk kínálni amely maximálisan bizonyított Renault minőséget képvisel. Így a 2004-es év új autó eladásban is kiemelkedő évet jelentett cégünk számára. Megközelítettük az 500 db-os értékesítést, a kettő márkát együttvéve.

Az ügyfelek színvonalas kiszolgálását első számú célként szem előtt tartva 2004-ben vezettük be az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, melyet azóta is évente auditálunk.

Kereskedésünk szép példája annak, hogy igenis van értelme kitartó munkával, alaposan megtervezett apró lépésekkel haladni és építkezni.

Vállaljuk Renault és Dacia gépjárművek garanciális és garancián túli szervizét, valamint más márkák javítását. A térség egyik legkorszerűbb fényező– és karosszériaműhelyével rendelkezünk, valamint számos biztosító partnereként ügyfeleinek teljes körű kárügyintézést nyújtunk.

Várjuk Önt is kereskedésünkben, ahol szeretnénk Önt is elégedett ügyfelünkként üdvözölni.


Márkáink