Új Dacia Duster

94d75d1c7e.webp

DACIA ÖREGAUTÓ PRÉMIUM

Vegyen részt a Dacia-val Magyarország autóparkjának megfiatalításában! A Dacia Öregautó Prémium lényege, hogy lehetőséget biztosítson ügyfelei számára öreg- és roncsautóik forgalomból történő végleges kivonására amellett, hogy egy új, környezetbarát modellbe ülnek át. Válassza az új Duster, Lodgy vagy Dokker Van modellünket akár 300 000 Ft kedvezménnyel!**

Multimédia

2 egyedi multimédia rendszer

e644f4fa8e.webp

MEDIA NAV*

Telefon, rádió, GPS navigáció, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban), multimédia... A vezetékes vagy vezeték nélküli okostelefon-tükrözésnek köszönhetően okostelefonját a Bluetooth® csatlakozáson vagy az USB-csatlakozókon keresztül az autóhoz csatlakoztatva minden információ megjelenik a 8“-os érintőképernyőn, így Önnek le se kell vennie a szemét az útról. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében.

8de8e45176.webp

Media Display*

A Media Display multimédia rendszer vezetékes okostelefon-tükrözési funkciójának köszönhetően a kedvenc alkalmazásait megjelenítheti az Dacia Duster 8“-os érintőképernyőjén: telefon, rádió, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban)... A 6 beépített hangszórónak köszönhetően a teljes utazást a kedvenc dallamainak ritmusában töltheti.

Márkáink